Som selvstændig : opbyg en mini-salgsorganisation

images (2)

 

Hvis du er enmands selvstændig eller driver et firma med 1-3 partnere, er du eller i sikkert overladt til jer selv ( næsten ) mht salget og salgsorganisation.

Du kan købe en mødebooker til at booke 10 møder om måneden til dig- og det er også vejen frem..

MEN du skal stadig selv afvikle salgsmøder, lukke ordren, sørge for at starte kunden op, osv osv.

MINI-SALGSORGANISATION images

Det kræver du har fokus på at opbygge en mini-salgsorganisation. Hvis i er heldige er i 2-4 personer i firmaet, så der kan fordeles møder og opgaver imellem jer.

Nogen tar ud til netværksmøder, andre afvikler salgsmøder,  andre har fokus på kundeservice.

Men hvad så hvis du er en enmands-selvstændig..så skal du organisere din tid med salgsarbejdet meget effektivt.

Fordi din tid er en fantastisk værdifuld resurse…og du har kun 16 vågne timer i døgnet….så hvis du vil frem i verden med dit firma kan du starte med at gøre disse 3 ting:

START MED DISSE 3 TING download

1. Opbyg en disciplin og kontakt , ring, mail ud til nye kundeemner som du gerne vil i dialog med. 10 emner kan være nok pr.uge hvis du gør det hver uge. Du skal opbygge en pipeline af leads.

2.  Find dig en dygtig mødebooker, som du har langvarigt samarbejde med. Få fast 5-10 møder booket hver måned. Langvarigt samarbejde er det bedste, da gode møder kan være svære at booke, og jo mere bookeren kender til dig og produktet samt målgruppe- jo bedre møder får du….

3. Hvis det kniber med at få lukket ordrer nok- benyt en salgscoach, der via fx sambesøg ( på salgsmødet…), kan træne/ sparre dig, så du blir skarpere på det vitale område.

 

Der er en del flere steder du kan sætte ind- men start med de 3 ting….og få evt professionel hjælp udefra til at organisere resten…

Læs mere her om salgscoaching hos os : SALGSCOACHING 

 

 

 

 

 

 

Speak Your Mind

*