Salgstræning – Bliv en bedre sælger

Bliv en bedre sælger og skub omsætningen i vejret med et effektivt salgskursus. Optimer Salget tilbyder et skræddersyet forløb til dig.  

Hvorfor er salgstræning vigtigt? Fordi du får styrket salgskompetencerne, så der bliver solgt mere i forretningen. Derved er der også økonomi til at udvikle projektet med nye ideer.

Vil du have masser af inputs, konkrete salgsværktøjer, salgsideer, viden og indsigt i 1-4 uger med 10-40 timers salgstræning ?

I forløbet lærer du at anvende værktøjerne, og på den måde giver det meget mere udbytte end det almindelige 1-dags salgstræningskursus, hvor der ikke er tid til at komme rigtigt i dybden.

 salgscoaching

Få effektiv salgstræning

Med et skræddersyet kursus, der tager udgangspunkt i din unikke virksomhed, behandler vi blandt andet følgende områder: Effektive salgsværktøjer –  Mersalg – Salgsstrategi – Viden om salgsprocesserne

Personligt og grundigt

Dette er et forløb med omfattende vejledning og sparring, som selvstændige og iværksættere, der har et ambitiøst fokus på salgsoptimeringen. Hvem kan bruge det ? Iværksættere og selvstændige som vil optimere  forretningen, lancere nyt produkt, udvikle nye salgskanaler mv. Sælgeren som ikke har så meget kendskab til opsøgende salg og har brug for at blive skarpere på det område.

Salgstræning forløbet – sådan foregår det

1-4 ugers forløb med mig som vejleder, sparringspartner og hjælper med salgsarbejdet.

10-40 timer til rådighed i en pulje, som vi bruger mest rationelt. Det er fleksibelt, hvordan vi fordeler timerne. Jeg vejleder dig i, hvordan vi løser de nuværende problemer med salget.

Vi vil gå ambitiøst til værks og lægge fundamentet for at du kan øge dit salg de næste 12 mdr.  Her er hvad en kunde udtaler :

“Vi har haft meget gavn af 4 ugers forløb hos Optimer salget. Det satte tingene på plads i forhold til at få ændret og justeret salgsarbejdet, så der blev lukket flere ordrer. Flemming var superdygtig til at se nye muligheder for vores forretning og hjælpe os igang med at nytænke og eksekvere strategien. ” Niels Heeser (nh@ilocator.com) , indehaver af Ilocator, www.ilocator.com 

Læs flere kundeudtalelser her

– Det er muligt at arrangere en hel dag på din virksomhed, hvor vi kan samarbejde omkring salget. Det har været en fordel for tidligere kunder, at jeg kom ud på virksomheden.

Betalingen for forløbet kan være i rater.

Kontakt os for yderligere info og få en uforpligtende dialog om salgstræning.

Bliv en bedre sælger – Kontakt os i dag