Bliv en bedre sælger med salgscoaching

En salgscoach kan være med til at forbedre din karriere og dine salgsresultater. En professionel salgscoach kan hjælpe dig til at overvinde personlige forhindringer.

Salgscoachen fokuserer på et højt investeringsafkast, implementering af et stærkt salgssystem, forståelser for kunderne og effektiv analyse af salget. Hos Optimer Salget tilbyder vi salgscoaching, hvor vi har stor fokus på at forbedre og udvikle dine kompetencer som sælger. Vores fokus er, at skabe værdi for dig og din virksomhed med via et godt samarbejde.

salgscoaching

Selvom jeres virksomhed allerede har dygtige sælgere tilknyttet, så kan det være en rigtig god ide stadig at finpudse og udvikle jeres sælgere. Selvom sælgerne måske tidligere har været tilknyttet en salgscoach, kan der være fordel i at tilpasse adfærd og præsentationer til de nye standarder indenfor salgscoaching.

 Optimer Salget har meget erfaring med salgscoaching – sammen skaber vi resultater for din virksomhed.

Salgscoach

En salgscoach kan hjælpe dig eller dine sælgere igennem en process, som gør det muligt for den enkelte person at stræbe efter det optimale igennem personlig indsigt og målrettet handling. På et bredt niveau involverer dette 3 centrale emner:

 1. Feedback
  Uden personlig feedback fra en salgscoach vil der ikke være mulighed for forandring i salgsprocessen
 2. Refleksion:
  Dette vedrører, hvad en person tænker om den feedback han eller hun får fra salgscoach. Herefter iværksættes en række handlinger på baggrund af den givne feedback.
 3. Målrettet indsats
  Der udarbejdes i samarbejde med en salgscoach en række aktiviteter, som der kan arbejdes med i praksis.

Salgscoaching fokuserer normalt på 2 centrale områder indenfor udvikling for at opnå ekspertise – færdigheder og ydeevne. I ydelese er det vigtigt, at kende til de rigtige processer, som gælder i den rigtige situation. Dette kombineret med den personlige indsigt gør, at du har mulighed for at anvende de tillærte teknikker med omtanke, hvilket vil styrke dig i salgsarbejdet.

Sådan arbejder vi med salgscoaching hos Optimer Salger

 • Vi træner dig til et mere effektivt salgarbejde med fokus på at skabe værdi for virksomheden
 • Vi forsyner dig med gennemprøvede værktøjer og rammer inden for moderne og effektiv salgscoaching
 • Ved et løbende samarbejde indenfor salgscoaching vil du have mulighed for at påvirke den øvrige salgsorganisation til en bedre salgsprocess
 • Vi hjælper til at gøre salgscoaching til en integreret del i virksomheden
 • Vi hjælper til en hele organisationen påskynder den salgscoaching kultur vi sammen opbygger til gavn for alle i virksomheden.

 

Optimer Salget har mange års erfaring i salgscoach, hvilket gør os til et naturligt valg, når du skal vælge en salgscoach. Vi har en professionel og moderne tilgang til funktionen som salgscoach. Dette sikrer dig, at du altid er opdateret med de nyeste salgsteknikker, som vi ved virker hos dine kunder.
Når du indgår et samarbejde omkring salgscoaching med Optimer Salget har vi fokus på at skabe værdi og øget salg for din virksomhed.

Få en salgscoach i dag – Kontakt os for at høre nærmere