Salgsbureau

Optimer Salget er et salgsbureau, som blev stiftet i 2012.

Vi blev sat i søen for at imødekomme det behov, som iværksættere og ejere af mindre virksomheder har for at sælge mere.

Salg er naturligvis en hjørnesten i opbygningen af virksomheden fra garage eller kælderprojekt til en sund virksomhed. Og ligeledes hvis du vil vækste en etableret virksomhed.

Optimer Salget er et salgsbureau med mange års erfaring i branchen. Vi tilbyder vores ydelser i hele Danmark.

Vores WHY er det fact, at DU  kan opleve det som frustrerende  ikke at få solgt nok af dine glimrende produkter. Det er der, vi gerne vil ind og hjælpe med at få solgt mere.

Du kan få Salgstræning. Udover det  kan bruge os til at levere forskellige salgsydelser eller til at løse telemarketingopgaver.

 Sådan kan du samarbejde med et salgsbureau 

  • Dit behov kan være mødebooking, telesalg, generere leads, markedsundersøgelse, dataindsamling mm.
  • Eller der er måske brug for, at en sælger tager ud og sælger dine produkter eller services. Som freelancesælger for virksomheden i en aftalt periode. Ansættelsesvilkårene er favorable, og du køber den effektive arbejdstid. Hør mere om modellen.
  • Vi opbygger sælgerkorps for danske og udenlandske virksomheder, der vil sælge deres produkter på det danske marked.
  • I vores salgsbureau har vi skarpe freelancesælgere i Danmark, som er specialister i at finde kunder til fx ambitiøse iværksætterprojekter, som derved kommer udover rampen.

Kontakt os for at høre nærmere om dine muligheder ..

Det var ideer til,  hvordan vi kan samarbejde. Men måske har du andre ideer ?  Kom gerne med et udspil, så kikker vi det igennem og giver et bud på, hvordan vi kan lave et godt samarbejde.

Kontakt os og hør om dine muligheder