Referencer

Optimer Salget har arbejdet med en lang række virksomheder. Her hjælper vi målrettet med salgsstrategier, kanvasopkald, leadgenerering, mødebooking m.m.

På siden her kan du få en ide om, at vi spænder bredt  ift brancher og virksomhedstyper.

Anbefaling fra Genweb2:

“Flemming udførte et virkelig flot salgsarbejde, da han stod for al telemarketing i bestræbelserne på at få introduceret Genweb2 på det danske marked. Arbejdsopgaverne var udvikling af salgsstrategi, kanvasopkald, opbygning af leads, registrering af respons og data, opfølgning, mødebooking.  Han skabte mange fine relationer og møder med større danske virksomheder, og jeg kan i høj grad anbefale at anvende hans evner som sælger. ”

Mikko Tamminen, Director of Sales, Genweb2 (  mikko.tamminen@genweb2.com )

Know-how og erfaring

Jeg har ofte assistereret selvstændige med at udvikle den rigtige salgsstrategi. Og udført arbejdet med opsøgende salg og telemarketing. Den know-how og erfaring bør komme andre tilgode!

Jeg har meget erfaring med salg, og er blandt andet derfor rustet til at yde salgscoaching af høj kvalitet. Arbejdet for virksomheder inden for ip-telefoni, softwareprodukter, it-outsourcing, service, emailmarketing, sweetdeal, lederportal, reklamegaver, coach, arkitekt for at nævne nogle få. Det har udstyret mig med indsigt i forskellige brancher.  Jeg er blevet trænet i hurtigt at omstille mig til et nyt produkt og virksomhed og skabe gunstige resultater. Det samme kan og vil jeg gøre for dig.

Jeg har gode erfaringer med at skabe forandringer og øge omsætning ved ganske enkelt at gribe telefonen og ringe ud. Det er DET, jeg gerne vil lære dig mere om. Hvor effektivt det kan være at ringe ud til en mængde nye emner, hvis man er godt forberedt, veloplagt og har sine salgsargumenter på plads. Du kan herunder læse en del referencer fra tidligere kunder.

Udpluk af referenceliste 

Ilocator ( it-produkt ) ilocator

VK Data ( IP-telefoni ) vkdata

MJ Vision ( videoovervågning) mjvision

Primorent ( rengøringsselskab ) primorent

Penneo ( digital underskrift ) penneo

Eliterekruttering  eliterekruttering

Lederindsigt lederindsigt

Info-center ( info-skærme ) info-center

Dealicious ( sweet deals ) dealicious 

Get smarter ( kursus portal ) get smarter

Let leg ( legemappe til skoler ) let leg