Mødebooking

Mødebooking er en disciplin, som Optimer Salget er specialister i.

Hos Optimer Salget arbejder vi med mødebooking, som skaber gode resultater for din virksomhed

Mødebooking er en unik mulighed for at komme i dialog med dine potentielle kunder på. Hvis du vælger os, som din samarbejdspartner indenfor mødebooking får du følgende:

 • Fokus på kvalitet frem for kvantitet. Det betyder, at vi kun bruger vores ressourcer på leads, som har interesse i dine produkter eller ydelser.
 • Vores mødebookere har en strategisk tilgang til arbejdet med mødebooking.
 • Et koncept der virker. Vores store erfaring gør os kompetente til opgaven.
 • Inden vores samarbejde begynder laver vi en analyse af din virksomhed. Det betyder, at vi kan videreformidle dig budskab troværdigt igennem mødebooking.

Vi har dygtige mødebookere med mange års erfaring i branchen tilknyttet. Vi ved hvad der skal til for gøre det interessant for din kunde, at få et møde med dig.

Mødebooking er en af de mest effektive måder, at indføre eller præsenterer et nyt produkt, idé eller tjenesteydelser.

Det kræver en planlagt og systematisk tilgang for at teste, hvad der virker bedst hos din målgruppe.

For at være effektiv i arbejdet med mødebooking, skal der være synergi imellem mødebookere og dine potentielle kunder. Her skiller vi os ofte ud fra andre mødebookere. Vores erfaring og uddannelse sikrer en høj konverteringsrate, så vi kan booke dine møder med succes.

FÅ ET UFORPLIGTENDE TILBUD PÅ MØDEBOOKING – KLIK HER

Sådan arbejder Optimer Salget med mødebooking

Mødebooking er den telefoniske kontakt der typisk opstår med en potentiel kunde inden et salgsmøde. Mødebooking kaldes også canvas kald, og udføres typisk af dedikeret mødebookere som har erfaring i dette.

Har din virksomhed en ydelse eller produkt, som skal sælges til kunderne? Mødebooking er en effektiv salgsmetode, hvor vi først tager kontakt til kunden via telefonen med henblik på at aftale et fysisk salgsmøde.
Ved salgsmødet vil produktet, ydelsen eller aftale herefter blive solgt. Denne tilgang er professionel og lige efter bogen.

Hos Optimer Salget er vi specialiseret indenfor mødebooking, hvilket giver din virksomhed en række unikke fordele:

 • Du sparer lønomkostninger, sociale bidrag og feriepenge til ansatte mødebookere
 • Du skal ikke selv uddanne mødebookere
 • Du betaler kun for mødebookere, som har stor erfaring i at booke møder over telefonen
 • Du kan selv tilpasse salgsniveauet i travle eller stille perioder, således omkostninger ikke overstiger udgifterne ved mødebooking
 • Du kan betale fastpris pr. møde eller pr. time – alt efter hvad der passer bedst til din virksomhed
 • Du sparer tid ved at lade Optimer Salget booke dine møder, så du kan bruge tiden hos dine kunder
 • Du kan bruge Optimer Salget som en professionel sparringspartner

Optimer Salget er et professionelt salgsbureau med mange års erfaring i branchen. Vi holder til i Esbjerg med tilbyder mødebooking over alt i Danmark. Du er altid velkommen til at kontakte os til en uforpligtende snak om dine muligheder. Sammen kan vi skabe resultater, som kan ses direkte på din bundlinie.

 

Mødebooking

 

Sådan er samarbejdet med din mødebooking konsulent hos Optimer Salget

Hos Optimer Salger har vi en professionel tilgang til mødebooking. Vi har et tæt samarbejde med vores kunder, da det ofte kræver en løbende tilpasning for at nå frem til, hvad der virker for at få booket dine møder.

Når vi starter et mødebooking forløb op sammen udarbejder vi altid på forhånd grundlæggende analyser, hvilket sikrer os grundlaget for behovet af mødebooking til din virksomhed.

Hos Optimer Salget laver vi en grundig segmentering af dine potentielle kunder, som vil sikrer grundlaget for et effektivt salg. Hvis segmenteringen ikke er på plads vil det være umuligt for vores mødebookere, at booke relevante møder for dig og din virksomhed.

FÅ ET UFORPLIGTENDE TILBUD PÅ MØDEBOOKING – KLIK HER