Kundecase 1

SALGSCOACHINGEN I ÅRHUS 

Novemberdag i 2015. Kundecase.

salgscoaching

Det handlede om at klæde en iværksætter på  mht mødebooking og permission marketing. Hendes ydelser var blandt andet personlig fysisk træner og kostvejleder.

Jeg har arbejdet mange år med mødebooking og telemarketing, som jo er en naturlig del af opsøgende salgsarbejde, så jeg har noget viden & indsigt at give videre.

1. KONKRET fandt vi de relevante emner via cvr.dk, satte dem i system i excell ark, så der er styr på data og respons, lavede skarpt pitch/telemanus, som er vigtigt ift at bevidstgøre sig selv på de bedste salgsargumenter.

Jeg forbereder iværksætteren på, hvad der skal skal til for at få kundeemnet til at vække interesse, og hvordan vi besvarer de klassiske indvendinger, der jo altid kommer.

2. Derefter handlede det om at RINGE ud, og booke møder, eller hvis mødet ikke blev aftalt med det samme, lave permission marketing. Permission marketing betyder helt enkelt, at du får tilladelse af kundeemnet til at sende dit materiale på en mail. Typisk en pdf-fil. Opfølgning på den første udsendte infomail er et KEYWORD ! Ellers får du sikkert nul ud af det.

Jeg evaluerede løbende på tlfsamtalerne, og gav coaching for at optimere de næste opkald som vi ville lave.

3. SÅ vi kom i løbet af dagen godt omkring disse basale ting inden for vigtige discipliner: mødebooking og permission marketing. Derefter kan iværksætteren selv tage over og ringe ud den kommende tid.

Jeg laver opfølgning en dags tid efter til iværksætteren, og sender flere mødebooking tips på mail, samt giver feedback og coaching på tlf og mail, når der opstår knaster i ringearbejdet de næste par ugers tid.

Anbefaling fra YOU CAN DO-IT  You can do-it  

“Jeg vil gerne anbefale andre at bruge dette firma. Skulle jeg have brug for hjælp igen, ved jeg hvem jeg skal kontakte… Det er vigtigt, at du starter med at gøre dig klart: 1) Hvad er helt specielt ved dine produkter? 2) Hvem er dine potentielle kunder? 3) Hvilke argumenter vil få potentielle kunder til at købe dine produkter? Dette er kun nogle af de spørgsmål jeg fik, efter jeg kom i kontakt med Optimer Salget. Jeg kan kun anbefale Flemming Madsen. Det har virkelig været fantastisk lærerigt ! “

Pia Anholm Salomonsen, indehaver og personlig træner i  YOU CAN DO-IT, tlf 51893899