Kundecase 2

legemapper

 

 

 

 

LETLEG

I foråret og efteråret 2015 bookede jeg en række møder på danske folkeskoler, for en spændende ny iværksættervirksomhed, LetLeg, i Roskilde. www.letleg.dk

Produkterne er LEGEMAPPER til alle trinene i folkeskolen. 0.-10. kl.

Der blev tilbudt 3 typer produkter, en mindre, mellem og større model, hvor der også kom en konsulent ud og satte forskellige legeaktiviteter igang på skolen.

Let Leg har udviklet en mappe fyldt med 50 sjove og aktiverende legekort.

Hvert enkelt legekort beskriver en spændende leg, som  motiverer børnene til at bevæge sig.

Legene er målstyrede. Nogle lege udvikler børnenes motorik, kondition og fysiske robusthed, mens andre lege udvikler børnenes følesanser, reaktionsevne og rytmiske forståelse. Fælles for alle aktiviteterne er, at børnene har det sjovt og bevæger sig.

 

legemapper

 

 

 

 

Hvordan bruges Legemappen?

Læreren eller pædagogen tager blot ét kort fra mappen samt de tilhørende materialer, hvorefter legen kan sættes i gang.

Resultat af mødebooking-arbejdet :

Skolerne var meget interesserede i mapperne, og ville gerne tage et møde. Det ser ud til LetLeg har et godt succespotentiale.

Anbefaling fra indehaver af LetLeg, Micki Nagel.

“Jeg har benyttet mig af Flemming fra Optimer salgets kompetencer, i forbindelse med salg af mit produkt. Flemming har booket møder for mig med stor kvalitet, som også har medført salg. Desuden har Flemming igennem hele forløbet været meget professionel, samt overholdt alle vores deadlines. Derfor vil jeg klart anbefale andre at benytte sig af Optimer salget. Med venlig hilsen Micki Kold Nagel, Direktør Let Leg, tlf 60 16 50 88 “