Hårde spørgsmål du altid kan stille til din forretning

  • Har jeg virkelig en idé, der er penge i ? Kan jeg lave en forretning ? Ikke alle gode ideer tjener penge. En god forretningsidé løser et problem, behov eller lindrer smerter, for en bestemt gruppe af mennesker eller virksomheder, og behovet for en løsning er stor nok til at de vil  bruge penge på det. Store virksomheder bruger en masse tid og penge på at evaluere ideer, priser, markeder og emballage osv før der bringes et nyt produkt eller service på markedet. Så test markedet for dine ideer og få et indblik i behovet, før du går i gang med produktudvikling.

images

  • Hvem er mine konkurrenter lige nu? Lær alt hvad du kan om disse i dit lokalområde fx, der udbyder lignende produkter eller tjenester til den samme ideelle kunde. Denne information vil være uvurderlig i at lære at positionere din egen virksomhed.
  • Hvad skal jeg tilbyde,  som konkurrenter ikke gør – hvad gør mine tjenester eller produkter særlige ? Dette er den grundlæggende forudsætning for enhver USP (Unique Selling Proposition) og vigtigt hvis du vil gøre til dine potentielle kunder til rigtige kunder. Det er afgørende for en overbevisende markedsføringsplan.
  • Hvem er mine ideelle målgruppe/ kunder? Enhver virksomhed har brug for kunder. Og de mest succesrige virksomheder ved præcis, hvem deres bedste kunder er, hvilken “smerte” de føler og hvad de har brug for og lyst til. Og glem ikke: en af de vigtigste kvaliteter for en ideel kunde er, om de har råd til dit produkt eller service.

images (1)

 

  • Har jeg effektive markedsføring- og salgsplaner? Ingen virksomhed kan overleve uden en konstant tilførsel af nye kunder. Hvad gør du for at bevare en kontakt og udvikle relation til dine gamle kunder ? Hvordan udvikler du overbevisende USP-er, og  effektive salgs-og marketingkanaler ?

 

Hent flere ideer til salgsarbejdet på vores Facebook side for Optimer salget

Summary

Speak Your Mind

*